Voeg een raam toe en bereken direct uw prijs

Begin met het toevoegen van een raam door op onderstaande button te klikken.

1

In centimeter

In centimeters

Standaard worden de shutters aan de voorzijde bediend middels een bedieningsstokje (tiltstok). Een andere mogelijkheid is dat het bedieningsmechanisme zich aan de achterzijde bevindt. Dit heet clearview (ook wel verborgen bediening genoemd).

Standaard worden de shutters geleverd met opdekscharnieren. Blinde scharnieren (ook wel verborgen scharnieren genoemd) scharnieren zijn ook mogelijk. Deze scharnieren zijn niet te zien aan de buitenkant omdat ze verwerkt zijn in de zijstijlen (en dus geen kier tussen de panelen te zien). Beide scharnieren functioneren goed, opdekscharnieren passen beter in een klassiekere stijl, blinde scharnieren in een moderne stijl.

In het assortiment zitten diverse kleuren, waaronder veel wit en crème-tinten (Pure en Silk White behoren tot de standaardkleuren). Andere kleuren (zoals zwart) en RAL-kleuren zijn ook mogelijk. Voor RAL-kleuren geldt naast toeslag eenmalige opstartkosten van 100,00 euro.

Shutters zijn er in verschillende breedte, te weten 47mm, 64mm, 76mm, 89mm en 114mm (geen meerprijs). Des te groter de breedte, des te meer lichtinval mogelijk is.

Ieder interieur is anders, van landelijk tot modern. Shutters passen in ieder interieur en daarom zijn ook onze frames verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals met een freesrand, met meerdere freesbanken maar ook zonder is mogelijk voor de modernere interieurs. Shutters voor draai-keipramen kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd.

Ideaal voor brede ramen (breder dan 300cm), schuifpuien en openslaande deuren zijn shutters in een railsysteem. Shutters in een rails kunnen in elkaar worden gevouwen, maar shutterpanelen kunnen ook langs elkaar worden verschoven. Shutters op rails hebben een meerprijs.

Naast standaard frames, zijn shutters met een afwijkend formaat ook mogelijk, zoals voor ronde ramen, ramen met een schuine hoek en togen. Voor shutters met een afwijkend formaat geldt een toeslag.

Onze shutters worden op maat gemaakt. De shutters zijn zelf te installeren, maar uiteraard kunnen we ook het inmeten en de montage voor u verzorgen*. *De montagekosten zijn exclusief reisvergoeding per km en reistijd vanuit Amsterdam. The Shutters Company kan ook komen inmeten. Inmeetkosten bedragen in Amsterdam 25,00 euro, tot 40 km buiten Amsterdam 50,00 euro, meer dan 40 km buiten Amsterdam 100,00 euro.

Klik a.u.b. onderstaand vakje aan zodat wij weten dat u geen robot bent.