Méér dan 25 jaar ervaring met shutters!

The Shutters Company is gevestigd in Amsterdam-Buitenveldert en ons team van shutterspecialisten adviseert u graag bij welke shutters het beste in uw huis past. Wij bieden een uitstekende inmeet- en montageservice met vakmensen die jarenlange ervaring hebben en graag met u meedenken en adviseren. The Shutters Company biedt een inmeet- en montageservice in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Naast een vestiging in Nederland heeft The Shutters Company ook vestigingen in China (Ningbo en Shenzhen). Zo staan we met een voet in de westerse markt van onze klanten, en met een voet in Azië, waar we inkopen en laten produceren. Dat maakt ons vertrouwd met zowel de Aziatische als de Europese manier van zakendoen en zo kunnen wij de economische voordelen van inkopen en fabriceren in het Verre Oosten inpassen in westerse bedrijfsprocessen. Dat verhoogt de kwaliteit en verlaagt de kosten. Wij bewaken het productieproces continu door lokale kwaliteitscontroles en sturen waar nodig tijdig bij.

De voordelen van shutters

The Shutters Company levert op maat gemaakte, luxe shutters. Shutters zijn luiken met verstelbare lamellen die worden gebruikt als zonwering of als decoratieve raamdecoratie. Voordelen shutters:

  • Door de lamellen van de shutters te kantelen, kan onder andere lichtinval uitstekend worden gedoseerd
  • Inkijk van buitenaf worden tegengegaan
  • Kou, warmte en geluid worden verminderd
  • Hygiënisch, eenvoudig schoon te maken

Ontvang direct een offerte voor uw shutters

Wilt u direct een prijs ontvangen voor uw shutters? Maak dan gebruik van onze handige offerte bereken tool. Voeg een of meerdere ramen toe en ontvang direct een offerte voor uw shutters. N.B.The Shutters Company biedt alleen een inmeet- en montageservice in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Inspiratie nodig?