Shutters zijn luiken met verstelbare lamellen die worden gebruikt als zonwering of als decoratieve raamdecoratie. Met shutters kan onder andere lichtinval uitstekend worden gedoseerd, inkijk van buitenaf worden tegengegaan, kou, warmte en geluid worden verminderd. Een prachtige, maar helaas vaak ook dure manier van raamdecoratie. The Shutters Company levert al jarenlang maatwerkshutters tegen betaalbare prijzen aangezien wij direct van de fabrikant leveren.

Materiaal & Kleuren

De shutters voor binnen worden vervaardigd van lindehout. Lindehout is een zeer geschikt materiaal omdat het een hardhoutsoort is, maar tevens licht van gewicht is. Daarnaast zijn de shutters verkrijgbaar in verschillende standaardkleuren wit (Pure en Silk White), maar ook RAL-kleuren zijn mogelijk.

Lamelbreedtes

De shutters zijn er in verschillende breedte, te weten:

  • 47 mm
  • 64 mm
  • 76mm
  • 89 mm
  • 114 mm.

Frame of rails

De shutters worden in frames aan het kozijn bevestigd. Er zijn verschillende soorten frames, een frame met een zogenaamd Z-profiel, L-profiel of een decoratief frame. Ook zijn frames zonder of met meerdere freesranden leverbaar. Voor brede ramen (breder dan 350cm) zijn shutters op rails aan te raden. Ook voor ramen met een afwijkend formaat, zoals rond, driehoekig, in een boog, kunnen wij shutters op maat laten maken.

Scharnieren

De shutters worden standaard met opdekscharnieren geleverd. Blinde scharnieren zijn ook mogelijk.

Kortom: de mogelijkheden zijn talloos!

De prijzen van standaard shutters beginnen bij 235 euro per m2. Benieuwd naar shutters in uw huis? Bereken dan via onze offerte-tool uw prijs!

Inspiratie opdoen? Hier foto’s van onze shutters bij klanten en u ziet: shutters passen in ieder interieur!